Saturday, January 24, 2009

PROGRAM / KURSUS TENAGA DALAM ILAHI HARKATAN SYAHADAH

KEILMUAN AMPUH 100% KERANA ALLAH
TIADA UNSUR PENGGUNAAN KHIDMAT JIN, IBLIS DAN SYAITAN


 

KEILMUAN TAHAP DASAR DAYA SEJATI INSANI
Pengisian untuk tahap ini boleh dilakukan secara datang terus ataupun jarak jauh. Tahap Dasar diijazahkan bagi membangkitkan Daya Sejati di dalam diri setiap penuntut. Selepas pengisian dan amalan yang amat-amat mudah, penuntut keilmuan akan berkemampuan seperti berikut :
1.  Mampu menyembuhkan pelbagai jenis penyakit medik dan non-medik hanya dengan niat kerana Allah Taala.
2.  Boleh menghancurkan ilmu sihir / hitam.
3.  Selepas amalan, penuntut lebih tenang, berkewibawaan tinggi, berkeyakinan tinggi, punca rezeki sentiasa terbuka, daya pengasihan yang luar biasa, dan banyak lagi.
4.  Mampu melakukan gerak silat yang selama ini belum pernah dipelajari. Bertindak secara automatis ketika dalam keadaan terdesak.
5.  Membuat dan mengisi energi pada barang atau benda untuk pelbagai hajat. Hendaklah selalu meningkatkan kekuatan/power melalui amalan yang diberikan.
6.  Boleh melakukan pukulan jarak jauh.
7.  Tahap kekuatan boleh dipertingkatkan hanya dengan melakukan amalan yang amat-amat ringan.
8.  Dengan izin Allah, penuntut tahap dasar mampu terawangan dan meraga sukma semasa dan selepas amalan dilakukan.
9.  Tahap Dasar sekaligus menenangkan jiwa dan mampu menyelesaikan masalah kehidupan harian dalam pelbagai aspek. InsyaAllah.
10.  Penuntut akan diberikan senaskah modul DSI. Bagi yang menuntut daripada Ikhdokal, kami akan menyediakan panduan-panduan khusus DSI seperti Aplikasi Ilmu DSI, Doa Pengubatan/penawar segala jenis penyakit, dan Sijil Tahap Dasar.

SEBAGAI BONUS KEILMUAN, KAMI AKAN MEMBERIKAN EBOOK MENGESAN PENYAKIT MELALUI TAPAK TANGAN.

MAHAR KEILMUAN : RM165

KEILMUAN TAHAP GURU
Bagi mempelajari Tahap Master, Seseorang penuntut perlu diijazah dengan energy murni Tendai Master yang tinggi. Kaedah pengisian/pengijazahan boleh dilakukan secara jarak dekat mahupun jauh. Bagi yang jarak dekat, penuntut akan diuji bagi melihat hasil daripada pengisian yang telah dilakukan. Namun bagi yang jarak jauh, penuntut akan disediakan dengan panduan untuk menguji keilmuan secara sendiri dan bimbingan daripada kami melalui telefon. Antara kelebihan dan kemampuan yang akan diperolehi adalah seperti berikut:
1.  Semua kemampuan Tahap Dasar di atas akan dimiliki sekaligus dalam pengijazahan Master Tendai.
2.  Mampu membuat minyak pengasih sendiri dan untuk kegunaan orang lain.
3.  Mampu mengisi energi ke benda untuk pelbagai hajat dan tujuan.
4.  Boleh Mengisi dan mengijazahkan Tahap Dasar kepada orang lain yang berminat.
5.  Boleh mengisi keilmuan lain kepada orang lain.
6.  Mampu melakukan penyembuhan / pengubatan secara jarak jauh melalui telefon dengan kaedah Syariat, Thoriqat, Hakikat dan Ma'rifat. Dengan izin Allah ianya amat berkesan.
7.  Mengisi energi pada garam, bunga, garam kristal, telur, limau nipis dan sebagainya untuk tujuan pengubatan dan menarik penyakit.
8.  Mampu membuat energi perlindungan / pagar ghoib yang kuat pada diri dan orang lain daripada pelbagai jenis gangguan dan ancaman sama ada secara halus maupun nyata.
9.  Belajar daripada guru ghoib sama ada secara nyata, mimpi atau ilham yang datang tanpa diduga.
10.  Pelbagai jenis keilmuan kanuragan akan diberikan.
11.  Kebal daripada senjata tajam dan pukulan.
12.  Penuntut akan diberi 4 diklat paranormal dan 1 diklat demo tenaga dalam.

SEBAGAI BONUS KEILMUAN, KAMI AKAN MEMBERIKAN EBOOK MENGESAN PENYAKIT MELALUI TAPAK TANGAN, KOTA SEMBILAN, ILMU PENUNDUK/PENGASIH NABI SULAIMAN DAN PELELA SUARA NABI ALLAH DAUD.
TERKINI : + PENGISIAN AJIRAJAH KALA CAKRA = RM750

MAHAR KEILMUAN : RM550

kembali ke atas

 

KEILMUAN TAHAP MAHAGURU
Pengisian bagi keilmuan Tahap Grandmaster Tenaga Dalam Ilahi boleh dilakukan secara datang terus ke pusat kami ataupun secara jarak jauh. Selepas pengisian, penuntut akan memiliki kesemua keilmuan di atas dan rahsia-rahsia kaedah pengisian keilmuan-keilmuan seperti DSI, Tendai Master, Shaktivat, dan pelbagai lagi keilmuan lain.
Antara manfaat yang akan diperolehi oleh penuntut Tendai Granmaster adalah:
1.  Energy spritual semakin meningkat apabila sentiasa digunakan sama ada dalam pengubatan, perlindungan, peperangan dan sebagainya.
2.  Kemampuan menyembuhkan penyakit dengan energy super shaktivat yang disinergykan dengan ayat as-syifa.
3.  Mampu melakukan penyembuhan walaupun semasa tidur.
4.  Mampu merasakan kehadiran energy ghoib sama ada positif atau negatif semasa pengobatan atau pemagaran kawasan/rumah dan sebagainya.
5.   Mampu melakukan telepati dengan berkesan secara jarak jauh kepada orang yang dihajati (hanya untuk tujuan kebaikan dan menolong sahaja).
6.  Mampu mengisi benda bertuah dengan effektif iaitu dengan menarik/menyerap energy positif dari alam lain untuk pelbagai hajat yang diingini.
7.  Memiliki kaedah penyembuhan dengan energy sufi reiki Nur Ilahi pelbagai tahap.
8.  Pelbagai keilmuan diperolehi secara tanpa disedari atau secara laduni.
9.  Mampu merasa kehadiran energy sesuatu benda sama ada energy tersebut daripada positif atau negatif.
10.  Lebih 8 Diklat Paranormal akan dianugerahkan kepada penuntut keilmuan Tendai Grandmaster.
11.  Serta pelbagai lagi kemampuan lain yang tidak dapat dijelaskan di sini.

SEBAGAI BONUS KEILMUAN, EBOOK TEKNIK MENGESAN PENYAKIT MELALUI TAPAK TANGAN, ILMU PELELA SUARA NABI DAUD, ILMU KOTA SEMBILAN, ILMU PENUNDUK/PENGASIH NABI SULAIMAN, ILMU PEMIKAT SUKMA, DAN ILMU SERGAH SAIDINA ALI (UNTUK MENGHADAPI MUSUH YANG RAMAI).
TERKINI : PENGISIAN AJIRAJAH KALA CAKRA, HIPER METAFIZIK DAN SHAKTIVAT. 
Dan banyak lagi keilmuan yang akan dihadiahkan secara percuma dan Ikhlas.

MAHAR KEILMUAN: RM2800

kembali ke atas


KEILMUAN AJI RAJAH KALA CHAKRA
Ilmu yang multifungsi dalam kehidupan anda, mampu bertindak secara automatis disaat anda memerlukannya dan semasa dalam kesempitan. Ilmu yang amat sukar dicari di zaman serba moden ini. Rahsia orang dulu-dulu. Ia hanya dimiliki oleh orang tertentu...Di sini kami maharkan kepada anda yang berminat agar ia tidak lupus ditelan zaman dan hilang dibawa arus kemodenan. Di antara kemampuan yang akan dimiliki oleh penuntut keilmuan ini adalah seperti berikut :
1.  Mampu membuat pendinding / pagar ghoib pada diri, orang lain, dan kawasan sama ada secara dekat mahupun jarak jauh. InsyaAllah, terselamat daripada gangguan Jin, Iblis dan Syaitan laknatullah, serta terselamat dari ancaman sama ada halus mahupun nyata.
2.  Penuntut keilmuan ini memiliki aura pendinding dan magnetism yang kuat sehinggakan ia ditakuti dan disegani. Yang berniat jahat akan menjadi berbuat baik, yang berniat untuk merugikan akan menguntungkan, yang berniat menyakitkan akan menyembuhkan, yang membenci akan menjadi semakin sayang.
3.  Mampu menentang dan mengusir kekuatan energy negatif atau makhluk halus yang mengganggu ketenteraman. Ilmu ini dikatakan amat ditakuti walau raja Jin sekalipun. Akan tetapi jangan terlalu takbur, taksub, dan bongkak.
4.  Amat berguna untuk menyembuhkan penyakit medik yang berat dan penyakit misteri yang telah lama dihidapi sama ada dekat mahupun jarak jauh.
5.  Mampu melakukan attunement pelbagai jenis keilmuan hanya dengan sedikit ritual yang dipercayai akan berkesan. Contoh: Ilmu pengasih, ilmu penunduk, ilmu daya penyembuhan tingkat tinggi, ilmu kanuragan, ilmu kebal, dan pelbagai lagi keilmuan atau energy ayat-ayat suci Al-Quran untuk tujuan tertentu.
6.  Senaskah modul Aji Rajah Kala Cakra, Aplikasi Aji Rajah Kala Cakra dan panduan ringkas latihan/amalan Aji Rajah Kala Cakra diberikan.
7.  Dianugerahkan juga sepotong ayat Qulhu Geni 1 dan 2 khas untuk penyembuhkan kerasukan dan gangguan makhluk halus.

SEBAGAI BONUS KEILMUAN, KAMI AKAN MEMBERIKAN ILMU KOTA JANTUNG, ILMU PELELA SUARA NABI DAUD, ILMU KOTA SEMBILAN.
Kini disertkan dengan kaedah aplikasi yang lebih mudah untuk para penggemar ilmu ini.

MAHAR KEILMUAN : RM250

kembali ke atas

TRANSFER CHIP SHAKTIVAT
Menyembuhkan segala macam penyakit dengan Penyaluran energi Shaktivat tanpa bantuan khodam, makhluk ghoib, tanpa mentera, jampi, tanpa urut, tanpa jamu, obat, tanpa suntikan, pembedahan, tanpa konsentrasi, meditasi, pernafasan, malah mampu melakukan penyembuhan sewaktu anda sedang tidur. Semakin banyak pesakit yang dirawat maka semakin kuat energi Shaktivat anda. Tiada amalan dan latihan khusus untuk keilmuan ini. Syaratnya hanyalah sentiasa transfer energy pada orang yang sakit walaupun tidak diketahui oleh orang tersebut.  Antara Kemampuan yang akan dimiliki adalah seperti berikut :
1.  Mampu melakukan penyembuhan dengan energy super shaktivat sama ada dekat mahupun jarak jauh hanya degan niat dan bayangan.
2.  Energy penyembuhan mampu dirasai pada tapak tangan.
3.  Dengan hanya berniat, energy super shaktivat secara automatis transfer kepada orang yang dikehendaki. InsyaAllah, dalam masa 30 minit atau selepas bangun dari tidur penyakit akan sembuh dengan izin Allah swt.
4.  Mampu menyembuhkan penyakit-penyakit bukan sahaja manusia malah haiwan, tumbuhan dan makhluk-makhluk lain yang hidup di muka bumi ini.
5.  Senaskah modul akan diberikan beserta panduan lengkap aplikasi keilmuan ini.

SEBAGAI BONUS KEILMUAN, KAMI AKAN MEMBERIKAN EBOOK TEKNIK MENGESAN PENYAKIT MELALUI TAPAK TANGAN, ILMU PELELA SUARA NABI DAUD,
ILMU KOTA SEMBILAN DAN PENGISIAN ENERGY PENYEMBUHAN YANG AMPUH PADA MEDIA GARAM KRISTAL (UNTUK MENGELUARKAN PENYAKIT DARI TUBUH).

MAHAR KEILMUAN : RM1800

kembali ke atas


KEPADA YANG BERMINAT SILA HUBUNGI SAYA 
Sajidin Jais
hotline : 013-8045077

No comments:

Post a Comment